Ny internasjonal toppjobb til norsk hotellsjef

lunde01sak

Beathe-Jeanette Lunde fra Stavanger er hentet til en toppstilling i Carlson Hotels. Foto: Rezidor

Stavanger-kvinnen Beathe-Jeanette Lunde har hatt en lang karriere i Rezidor, selskapet som driver hotellkjeden Radisson Blu og Park Inn i Norge.

Nå blir hun headhuntet til en toppstilling i det amerikanske hotellkonsernet Carlson Hotels, som er største eier i Rezidor.

Lundes karriere i Rezidor-systemet går tilbake til 1986. Da jobbet hun ved en rekke hoteller som hotelldirektør frem til 1992. Etter opphold i London og København flyttet hun til Brussel og begynte ved Rezidors hovedkontor.

Hun fikk oppgaven med å videreutvikle hotellkonsernets personalpolitikk, og hun har laget flere opplæringsprogrammer med fokus på kundeservice.

Lundes tittel i Rezidor har frem til nå vært visekonserndirektør med ansvar for personalutvikling og Radisson Blu franchise.

Hun har jobbet tett med å utvikle varemerket Park Inn i markeder utenfor USA og Lunde har vært blant de topplederne i Rezidor som har jobbet mest med å tolke og lære opp organisasjonen og ansatte til å leve etter selskapets slagord Yes I Can i arbeidet sitt.

Beathe-Jeanette Lunde flytter nå til Minneapolis i USA og går løs på jobben som viseadministrerende direktør for områdene HMS, etisk forretningsdrift, intern kommunikasjon og personalpolitikk.

Rezdors toppsjef, Kurt Ritter, sier i en pressemelding at overgangen til Lunde vil styrke Rezidors og Carlsons samarbeid ytterligere, noe som er i tråd med de to selskapenes ønske for å tilpasse varemerkenes deres internasjonalt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: