Ticket fortsetter å tape penger

Reisebyråkjeden Ticket offentliggjorde i morges sitt 3. kvartalsresultat. Det viser et tap på 13,2 millioner svenske kroner før skatt. Dette er noe mer enn samme kvartal i fjor.

Samtidig øker bruttoomsetningen med én prosent og ender på 1018 millioner kroner, mens nettoomsetningen øker enda litt mer fra 104,6 millioner til 109,1 millioner.

Nå er det driften i Sverige som tynger omsetningstallene for Ticket. Her falt omsetningen med 7,8 millioner kroner i sist kvartal og endte på 79,1 millioner kroner.

For Norges del økte omsetningen med 0,7 millioner kroner og endte på 18,4 millioner. Så langt i år har Ticket hatt en nettoomsetning på 66,8 millioner kroner i Norge. I tillegg har selskapet omsetning i Finland.

Det er engangskostnader på 10,6 millioner kroner som sørger for at totalresultatet  blir dårligere enn samme periode i fjor. Om man holder disse utgiftene utenfor, så ender driftsresultatet på minus 3,2 millioner kroner mot minus 11,5 i fjor.

For årets ni første måneder er omsetningen ned med seks prosent mot samme periode i fjor. Resultatet før skatt i denne perioden er minus 23,2 millioner, viser tall fra selskapet.

Om ikke lenge vil styret i Ticket forelså en nyemisjon på 70 millioner kroner, som først og fremst skal rettes mot eksisterende eiere. Norske Per G. Braathen er største eier i Ticket.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: