Hotels.com og Expedia dumpet Choice

Hotellgiganten Choice Hotels International er kastet ut fra de to store hotellbookingsystemene Expedia.com og Hotels.com.

Årsaken er at Choice ikke ville godta nye vilkår fra formidlingsselskapet i forbindelse med reforhandling av kontrakten.

Da Choice for noen dager siden nektet å la seg diktere av kravene til Expedia, gikk det bare timer før hotellene deres ble borte fra de to populære nettbestillingssidene.

Disputten med Choice Hotels International rammer også Choice’ operasjoner i Norge og Skandinavia, som er eid av Petter A. Stordalen og som har en franchiseavtale med Choice Hotels International

Et søk på Hotels.com og deres søstertjeneste Expedia, gir null treff på Choice’ rom. Også hos flyselskapet Norwegian, som formidler hotellrom gjennom en avtale med Expedia, har Choice forsvunnet som et tilbud.

Forsøker man ser derimot på Hotell.no og Cityhotels.no får man treff. Brinchmann anbefaler de som ønsker å reservere rom hos Choice, å bruke deres nettsider direkte på adressen www.choicehotels.no.

Choice Hotels International er verdens sjette største hotellkonsern, med nesten 6000 hoteller på verdensbasis.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: