Tre nye medlemmer i VisitOslo

Destinasjonsselskapet VisitOslo utvides stadig og har nå fått tre nye medlemsbedrifter på sin aksjonærliste.

Oslo Budget Hotel, som satser på rimelig hotellovernatting, er nå VisitOslo-medlem. Selskapet Budget Hotel har også virksomhet i Kristiansand.

Hotellet i Skippergaten i Oslo eies av den unge hotellentrepenøren Herlof Herlofsen, som på få år har bygd seg opp en portefølje med hoteller ved å kjøpe utslitte hotell, pusse dem opp og selge rommene rimelig. Oslo Budget Hotel var før kjent som City Hotel. Det er nå pusser opp for ganske mange millioner kroner.

Neste medlem er Norwegian Promotion Group AS, også kjent som NPG Messe. Selskapet bistår aktører som skal arrangere fag- og publikumsmesser.

Selskapet har holdt på siden 1991 og har i dag 15 ansatte.  Selskapet er eid av blant andre daglig leder Stig Kristiansen og Norges Varemesse. Den største eieren er likevel Bjerke Eiendom, som blant annet eies av May-Britt Bjerke som arbeider som prosjektleder i selskapet.

Siste nye medlem i VisitOslo er Support International AS. Selskapet konsentrerer seg om det innkommende markedet i Norge, spesielt tilreisende fra Russland. Selskapet tilrettelegger arrangementer for kunder, enten det er små eller større grupper.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: