Via Travel sikret kontrakt verdt 80 millioner

Det offentlige har igjen vært på jakt etter en leverandør som kan sørge for å levere skreddersydde reisebyråtjenester. Denne gang er det Arbeids og velferdsetaten, bedre kjent som Nav som har hatt anbud ute.

Via Travel Norge sikret seg avtalen, som over to år har en samlet verdi på 40 millioner kroner. Men avtalen har en klausul om at den kan forlenges med inntil to år til. Dermd kan Via Travel Norge ha sikret seg en kontrakt verdt inntil 80 millioner med Nav.

– Vi har brukt HRG frem til nå, og vi valgte å forlenge kontrakten med dem, slik at avtalen løp over fire år, sier Gunda Djupvik, som har ansvar for innkjøp i Nav Drift og utvikling til Reiselivsavisen.no.

Avtalen gjelder bestilling av reiser, tilrettelegging av kurs- og konferansetjenester samt kjøp av overnatting.  Byråansatte i Oslo, Gjøvik og på Hamar skal bistå Nav-ansatte med bestilling av jobbreiser om de ikke bestilles over nettløsningen til Via Travel.

– Frem til nå har vi ikke hatt en nettløsning, men gjort våre bestillinger over telefon, sier Djupvik, som er imponert over mulighetene i nettløsningen Via Online.

Selv om Via Travel skal brukes når ansatte i Nav skal ha reisebyråtjenester, betyr ikke det at de ansatte ikke kan bestille flybilletter direkte på nett selv.

– Om man bare skal ha en flyreise tur/retur Molde, uten overnatting, og den er billigere om man finner den på nett hos Norwegian, så kan de selvsagt bestille den der, sier Djupvik.

Avtalen med Nav er større enn sist reisebyråtjenester var på anbud. Årsaken er at Rikstrygdeverket og Aetat er slått sammen til en stor enhet i Nav.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: