Ving utvikler nye og raskere nettsider

Ving i Sverige utvikler nye nettsider. Nå kan du få en smakebit på hva svenske feriekjøpere har i vente, ved å utforske en betaversjon av de nye sidene.

Om Ving i Norge vil følge i svenskenes fotspor er usikkert, men selskapet i Norge jobber også med nye nettsider. I dag har begge land like sider, så det er ikke umulig at Ving i Norge følger etter svenskene.

vingbetasverige01

Mindre oransje, større bilder, ryddigere sider og bedre søk er noen av stikkordene for Vings nye nettsider. Trykk på bildet for å se en større versjon av siden. Faksimile: Ving Sverige

Den umiddelbare forskjellen fra dagens nettsider er at betaversjonen bruker hele skjermens bredde. Dermed får man plass til mer informasjon eller man kan velge å presentere større bilder, tekst eller videobilder på siden.

Fargetvalget er det samme som før, selv om bruken av oransje, som er Vings karakteristiske farge, er mindre påtrengende i den nye nettversjonen. Bestillingsfeltet er flyttet fra midten av skjermen til venstre side.

I og med at bestillingskjemaet er flyttet, bruker Ving i Sverige oppslagsplassen til presentasjon om sine nyheter, reisemål, aktuelle aktiviteter og spesialtilbud.

Det er også blitt plass til rangeringslister hvor man ser hvilke hoteller og reisemål Vings egne kunder foretrekker.

Sidene virker raskere å oppdatere og inntrykket er at man bruker færre klikk for å finne frem til den informasjonen man søker. Søkefeltet er mye bedre enn det Ving i dag kan varte opp med.

Bruker man søkefeltet får man mer relevant og informativt informasjon, fordelt på fire emner:

  • Reisemål
  • Hotell
  • Kunders anbefalinger
  • Faktainformasjon om det man søkte

Ta en selv en titt selv på betasidene til Ving i Sverige. Det er også mulig å kommentere Vings nettutviklingsarbeid i en blogg charteroperatøren har opprettet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: