Nytt styre i Nordnorsk Reiseliv AS

I forbindelse med generalforsamlingen i Nordnorsk Reiseliv AS, ble et nytt styre utnevnt. Styret erstatter interimstyret som har fungert siden opprettelsen av selskapet i juni.

Det nye styret skal ledes av Hans Olav Karde. Han er direktør i Sparebank 1 Nord-Norge og har en rekke styreverv innenfor finanssektoren. Han har tidligere jobbet i Kommunaldepartementet og vært rådmann i Tromsø og Harstad.

Øvrige styremedlemmer er Nina Prebensen, eier av Finnmarksløpet og styremedlem i en rekke reiselivsbedrifter i Nord-Norge.

Lena Nielsen, daglig leder av Via Travel Alta og varamedlem i Finnmark Reiseliv er også utnevnt som styremedlem sammen med Knut Sigurd Pettersen, daglig leder i Rica Finnmark AS. Geir Solheim som var nestleder i interimstyret fortsetter. Han er leder for NHO Reiseliv Nord-Norge og Arena Nord.

Trond Øverås, styreleder i Spitsbergen Travel er også i styret sammen med Solveig Svendsen, styreleder i Destination Helgeland. Bjørg Anita Arntzen fra Leknes i Lofoten og Hans Hatle fra Kirkenes er varamedlemmer til styret.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: