Norwegian sponser Tusenfryd

Flyselskapet Norwegian har inngått en sponsoravtale med Tusenfryd, som gjør flyselskapet synlig blant de mange attraksjonene i fornøyelsesparken sørøst for Oslo.

Det er attraksjonen Barneflyene Norwegian har sponset.

Før sesongstart ble flyene omlakkert i flyselskapets karakteristiske farger, logo ble påmontert og den norske helten Thor Heyerdahl pryder halene til Barneflyene, akkurat slik andre norske helter preger Norwegians øvrige flyflåte.

– Initiativet til sponsoravtalen kom fra oss. Vi ønsker å knytte til oss flere samarbeidspartnere og mente Barneflyene var en god attraksjon å synliggjøre en partner på, sier markedssjef Erik Andersen i Tusenfryd til Reiselivavisen.no.

norwegiantusenfryd01

Avtalen mellom Norwegian og Tusenfryd varer i første omgang i to år. Så skal den evalueres og kan eventuelt forlenges. Foto: Oliver Orskaug

Attraksjonen Barneflyene er beregnet på de minste under 140 centimeter.

Det står alltid mange foreldre rundt karusellen og fotograferer ungene sine som flyr opp i lufta. Foreldrene eksponeres da for Norwegians logo og farger. I tillegg kjenner mange av barna igjen Norwegians varemerke og synes det er stas å fly et mer ekte fly.

Norwegian er ikke alene om logoeksponering i parken. Også Fanta og Statoil synes godt.

Tusenfryd var også i dialog med SAS Norge om en sponsoravtale, men valget falt på Norwegian.

– Vi ønsker å videreutvikle avtalen med Norwegian, og den åpner for flere samarbeidsprosjekter som ikke er realisert ennå, sier Andersen.

Han ser blant annet for seg at Tusenfryd og Norwegian kan selge feriepakker hvor fly, inngangsbilletter og hotell er pakket sammen. Norwegian har innenriksruter til Moss lufthavn, Rygge som ligger 45 kilometer sør for Tusenfryd.

Som Reiselivsavisen.no nylig skrev, startet Tusenfryd og Bø Sommarland pakketering av hotellrom og inngangsbilletter med stor suksess gjennom nettsiden Travel Parks i sommer.

Markedssjefen i Tusenfryd sa da at han gjerne kunne tenke seg at transportbransjen blir en del av disse pakkene fra neste år.

Reklamer

Én kommentar

  1. Fantastisk at Tusenfryd har fått ordnet med flyene sine! De er fantastisk populære blant barn, som ikke kunne brydd seg mindre om hvilket selskap som sponset dem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: