Reiseland Gruppen hyrer folk i nedgangstider

Christian Weiseth, daglig leder og eier av Reiseland Gruppen

Christian Weiseth utvider Reiseland Gruppen fra to til ni personer. Foto: Oliver Orskaug

For ikke lang tid tilbake så Reiseland Gruppen dagens lys, noe Reiselivsavisen.no skrev om i juni.

Nå har eier og daglig leder Christian Weiseth besluttet å trappe opp satsingen og øke omsetningen kraftig.

Reiseland Gruppen knytter til seg seks personer som først og fremst skal jobbe med salg og produktutvikling av reiser til grupper, bedrifter og privatpersoner som vil dra på fotball- og aktivitetsreiser.

Christian Weiseth kom inn i reiselivsbransjen for noen år siden med selskapet Fotball-Norge, som spesialiserer seg på salg av fotballreiser til ivrige fans og bedrifter.

Det var i denne sammenheng at han så behovet for et utvidet produktspekter for bedrifter. De ville ikke nødvendigvis dra på fotballreiser med ansatte og kunder hver gang de var på tur.  Slik startet idéen om Reiseland Gruppen.

I mai hadde selskapet to ansatte, Weiseth selv og Erik Drilen med base i Trøndelag. Senest i juni sa Weiseth til Reiselivsavisen.no at han ikke ville etablere noen kontorer, men den uttalelsen er nå historie.

I forrige uke flyttet Reiseland Gruppen inn i nye og større lokaler på Skøyen i Oslo, og fra denne uken er seks nytilsatte på plass i Oslo. I tillegg engasjerer selskapet en salgsagent med base i Kristiansand.

Dermed teller Reiseland Gruppen ni personer etter bare noen måneders drift.

I forbindelse med flyttingen vil Fotball-Norge gå fra å være et selvstendig aksjeselskap, til å bli et varemerke innenfor Reiseland Gruppen.

– Noen mener at markedet er trått, men vi har ikke merket noe til det hos oss. Vi selger flere reiser enn noen gang, og har hatt en sterk vekst i salg av fotballreiser, sier Weiseth til Reiselivsavisen.no.

Han mener det er i nedgangstider det er riktig å satse.

– Mens noen er mer opptatt av å spinke og spare, og kanskje nedbemanner, skal vi kline til slik at vi er godt rustet når markedet tar seg opp igjen, sier Weiseth.

Han satser på en omsetning på nær 20 millioner kroner i år.

I stillingsutlysningen Reiseland Gruppen publiserte sto det at de som ble engasjert som selgere ikke vil få fastlønn, men gode provisjoner og bonuser. De får også dekket mobil og PC i jobb.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: