• Følg Reiselivsavisen i sosiale medier

 • 6 mest leste saker

 • august 2009
  M T O T F L S
  « jul   sep »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Reklamer

Tap og mindre omsetning for Life Travel

Reisearrangøren Life Travel i Oslo, som satser på helsereiser med spa, yoga, selv-healing og meditasjon som hovedelementer, tapte penger i fjor.

Selskapet satser også på spirituelle reiser, og har reisemål som India, Mallorca, Thailand, Italia og Costa Brava på menyen.

Omsetningen i selskapet falt fra 4,4 millioner i 2007 til 3 millioner i fjor. Driftsresultatet endte på minus 217 000 kroner og resultat før skatt ble tap på 184 000.

Life Travel er eid av filantropen og mangemillionæren Tone Charlotte Bergesen og Lisbeth Pettersen, som tok over som daglig leder tidligere i år.

De to er også eiere av det japanskeinspirerte hotellet Zen Resort & Spa som åpnet i Rømskog i Østfold i oktober i fjor. Nettopp åpningen av hotellet er en av grunnene til sviktende omsetning i Life Travel.

– Life Travel er et lite selskap og mye av tiden i fjor gikk med til ferdigstillelsen og åpningen av Zen Resort & Spa. Dette gikk ut over Life Travel og er en årsak til at omsetningen gikk ned, sier Lisbeth Pettersen til Reiselivsavisen.no.

Underskuddet skyldes blant annet at Life Travel brukte en del penger på lokale i Oslo sentrum, som fungerer både som et reisebyrå på gateplan og som et utstillingsvindu for Zen Resort & Spa.

Lisbeth Pettersen sier at hun på sikt vil få en annen person inn i Life Travel, slik at hun kan bruke mer av sin tid på hotellet i Østfold.

– Vi har en stor fast kundekrets som kjøper reiser av oss, men skal Life Travel vokse, må vi få inn noen som kan konsentrere seg om driften og utvikle selskapet på heltid, sier Pettersen.

Hun sier at omsetningen i Life Travek i år vil være høyere enn i fjor.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: