Tusenfryd og Sommarland inn i Reisegarantifondet

Fornøyelsesparken Tusenfryd og badeparken Bø Sommarland har blitt medlem av Reisegarantifondet.

Årsaken er at de to parkene i sommer startet med nettsalg av overnatting og inngangsbilletter til parkene. Salget organiseres gjennom nettsiden www.travelparks.no.

– Bookingløsningen for å pakketere produkter er utviklet av våre spanske eiere, og ble tatt i bruk i Spania, Frankrike, Belgia og Italia for to-tre år siden. Parques Reunidos stiller systemet til disposisjon for parkene de eier, sier markedssjef Erik Andersen i Tusenfryd til Reiselivsavisen.no.

travelparks01

Foruten kjøp av rom og inngangsbilletter til Tusenfryd, vil man på nettsidene til Travelparks.no også kunne bestille direkte fra andre parker eid av Parques Reunidos. Faksimile: Travelparks.no

– Hvordan har salget gått i sommer?

– Bedre enn jeg hadde forventet. Det er ikke snakk om store tall enda, men vi er i en startfase og har solgt rundt 1000-1500 romdøgn til sammen for de to parkene så lang i sommer, sier Andersen.

Bø og Tusenfryd vil bruke denne sesongen til å teste ut løsningen og se hva som trigger kjøp. Utgangspunktet er å selge en overnatting med et to-dagers pass.

– Vi samarbeider med en åtte-ni hoteller i Bø og Tusenfryd samarbeider med Thon Hotel i Ski, Quality på Mastemyr, nye Quality Spa & Resort i Son og Oscarsborg Hotel & Spa ved Drøbak, sier Andersen.

festning01

Utenfor inngangen til Tusenfryd har Oscarsborg satt opp store plakater for å lokke parkgjestene til å bo i en festning når de først besøker Follo-regionen. Foto: Oliver Orskaug

Han ser for seg at pakkeløsningene som Tusenfryd og Bø Sommarland tilbyr kan utvides med flere produkter, blant annet med transport.

Tusenfryd synes nærheten til Moss lufthavn, Rygge er spennende, hvor Norwegian flyr, i tillegg til at NSB kjører til Bø i Telemark og at en rekke busselskaper kjører til Oslo og Telemark.

Er det penger å spare på å kjøpe pakkene, eller blir prisen den samme om man kjøper hver del selv?

– Vi har fått gode rompriser og inngangsbillettene er også rabattert, så man vil komme billigere ut ved å kjøpe en pakke, sier markedssjef Erik Andersen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: