Visit Oslo selger festivalpass til Øyafestivalen

Øyafestivalen i Oslo er svært populær, og de ettertraktede festivalpassene er utsolgt fra Billettservice. Men, det er fortsatt mulig å skaffe seg slike pass, uten å gå veien via andrehåndsmarkedet.

Destinasjonsselskapet Visit Oslo har inngått en avtale med Øyafestivalen om å selge festivalpass og dagspass sammen med hotellrom i Oslo.

Mandag ettermiddag bekrefter Visit Oslo at de har ca. 100 festivalpass igjen. Om ikke alle disse blir solgt, blir de splittet opp i dagspass.

Passene kan bare kjøpes på Visit Oslos nettsider, og må bestilles med hotellovernatting. Man kan velge mellom over 20 hotell i Oslo, som fortsatt har rom i festivalperioden.

– Det er fullt mulig å kjøpe et festivalpass, uten å bo på hotell alle dagene festivalen varer. Kravet er at man bestiller hotellrom for minimum én natt, sier bookingsjef Tord Baklund i Visit Oslo til Reiselivsavisen.no.

– Vi har 11 000 dagspass hver dag under festivalen, og de som bestiller for alle fire dagene får et rabattert festivalpass. Rundt 7000 har gjort dette, sier PR-sjef Jonas Prangerød til Reiselivsavisen.no.

Festivalpasset gir også adgang til noen få konserter som arrangeres tirsdag 11. august, dagen før festivalåpningen.

Øyafestivalen varer fra 12. til 15. august. Reiselivsavisen.no får opplyst at det muligens legges ut noen dagspass på formiddagen hver dag under festivalen, for å demme opp for eventuelt svartebørssalg.

Samarbeidet mellom Øyafestivalen og Visit Oslo er bare ett av flere tiltak destinasjonskontoret jobber med for å øke besøket av tilreisende til Oslo.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: