Melder seg ut av Best Western

Anker Hotel i Oslo sentrum melder seg ut av Best Western-sammenslutningen.

Fra nyttår vil Anker Hotel være selvstendige og ikke tilknyttet noen kjede.

Best Western har i dag fem medlemshotell i hovedstaden. Anker Hotel er det største med 161 rom. Utmeldelsen er ikke noe signal om mistillit til Best Western, understreker markedsdirektør Ronny F. Sandvik i Anker STI, som driver Anker Hotel.

– For oss er egenverdien av å være selvstendig viktig, og i forbindelse med at hotellet utvides, tenkte vi det var et godt tidspunkt å revurdere kjedetilhørighten vår, sier Sandvik til Reiselivsavisen.no.

Hotellet drives av en stiftelse, som også leier ut studentboliger og de driver et hostel. Ingen av disse virksomhetene er heller med i noen kjede eller samskipnad.

– Vi er selvsagt ikke glade for å miste Anker Hotel, som har vært et godt medlemshotell for oss, men beslutningen er tatt og vi jobber videre med våre andre hotell i Oslo, sier administrerende direktør Hege Ramm i Best Western til Reiselivsavisen.no.

De gjenværende hotellene i Oslo som er tilknyttet Best Western vil være Hotell Bondeheimen med 127 rom, Kampen Hotell med 87 rom, West Hotel i Skoveien på Frogner og Karl Johan Hotell som frem til nylig har vært en del av Norlandia.

Fra nyttår vil Best Western ha 27 hoteller tilknyttet sin organisasjon i Norge. Selskapet fikk blant annet sju hoteller fra Norlandia tidligere i år, etter at denne kjeden legges ned.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: