Skiftet over halve styret i Destinasjon Geilo

geilologo01Mye skjer på Geilo om dagen. I mai sa daglig leder i Destinasjon Geilo, Tom Roll, opp sin stilling.

Samtidig med at Roll leverte sitt avskjedsbrev startet en prosess med å bytte ut store deler av styret i destinasjonsselskapet.

På et møte 17. juni ble fire av selskapets sju styre-medlemmer erstattet.

 

Ny leder for Destinasjon Geilo er nå reisedirektør Hilde Charlotte Solheim i HSH Reise. Hun erstatter Stig Fische, styreleder og majoritetseier av Dr. Holms Hotel på Geilo.

Reiselivsnytt er kjent med at flere setter spørsmålstegn ved om Solheim kan jobbe fritt som styreleder for et destinasjonsselskap, samtidig som hun jobber med næringspolitiske spørsmål opp mot myndigheter, folkevalgte, og media.

I dette arbeidet taler hun mange reiselivsbedrifters sak – bedrifter som kjemper om de samme turistene som kanskje vil reise til Geilo.

Bare noen uker etter at Solheim ble utnevnt som styreleder og erstattet eieren av Dr. Holms Hotel i destinasjonsselskapet, meldte hotellet seg i går inn i HSH Reise, hvor Solheim er direktør, og ut av NHO Reiseliv.

NHO Reiseliv og HSH Reise kjemper om å få mange av de samme reiselivsbedriftene som medlemmer i sin organisasjon. I et intervju med Reiselivsnytt sa direktør Rasmus Sandnes ved Dr. Holms at de valgte HSH Reise fordi de følte organisasjonen bedre utførte reiselivsbransjens næringspolitiske arbeid rettet mot folkevalgte, byråkrater og media.

De tre andre nye styremedlemmene i Destinasjon Geilo er Christian Wessel, administrerende direktør i Estatia Resort, daglig leder Eirik Fosshagen i Geilo Sport AS og Roger Espeli, direktør ved Bardøla Høyfjellshotell.

De tre medlemmene som forlot styret var konserndirektør Helge Otto Mathisen i Color Line, Liv Else Juchelka som representerte Hol kommune og John Runar Menøy fra Highland og Vestlia Resort.

Arne Pålgardhaugen, Birgit Haugen og Dagfinn Brath Tvedt er de eneste tre styremedlemmene som fortsetter en ny periode.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: