Thon Hotels og First Hotels blir partnere

thonhaare01

Asmund Haare i First Hotels (t.v) og Olav Thon signerte en avtale om felles markedsføring og bookingløsninger i Skandinavia. Samarbeidet starter i 2010.

First Hotels og Thon Hotels går sammen om et felles markedsførin og bookingløsninger i Norge, Sverige og Danmark.

Thon Hotels hadde inntil nylig et samarbeid med Nordic Hotels i Stockholm, men den avtalen ble terminert da Choice kjøpte hotellene i den svenske hovedstaden.

Thon Hotels har i dag bare ett hotell i Sverige, og noen hoteller i Belgia, mens First er sterke i Sverige med 31 hoteller og seks hotell i Danmark.

Både Olav Thon og First-eier Asmund Haare inngår samarbeidet for å få bedre distribusjon i Skandinavia, i tillegg til en hotellportefølje med flere ulike hotell innenfor forskjellige segmenter.

Avtalen sørger for at Thons hoteller i Norge og Belgia blir markedsført i Sverige og Danmark, hvor First er sterke, mens First hoteller i Sverige og Danmark markedsføres i Norge og Belgia gjennom Thon Hotels.

Frem til nyttår skal de to hotellselskapenes organisasjoner og systemer samkjøres. Først da vil kundene nyte godt av samarbeidet. De to kjedene skal også samkjøre sine fordelskort for hotellkundene.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: