Furuholt blir ny sjef for reiselivet på Hadeland

tomfuruholt

Tom Furholt sa adjø til sjøen og hei til ny jobb på Hadeland. Foto: Privat

Tom Furuholt sluttet tidligere i år i DFDS etter 31 år i rederiet. Nå er han ansatt som daglig leder i Hadeland Reiseliv etter at Anne Lise Skjaker sluttet. Furuholt begynner i sin nye stilling i august.

Da han sluttet i DFDS sa han til Reiselivsnytt at han kunne tenke seg å fortsette å jobbe innenfor reiseliv, og da med oppgaver knyttet til kampanjeoppbygging og markedsføring.

Det var 15 søkere til stillingen som reiselivssjef for kommunene Lunner, Gran og Jevnaker.

– Vi valgte Furuholt på grunn av hans sterke bakgrunn innenfor markedsføring og reiseliv, og vi tror også det er sunt at en person utenfra kommer inn og ser på Hadeland med nye øyne, sier styreleder Ingvald Eid i Hadeland Reiseliv til Reiselivsnytt.

Flertallet av turistene som besøker Hadeland er norske, og de er som regel dagsturer. Det er 70 bedrifter tilknyttet reiselivsorganisasjonen.

De største attraksjonene er Hadeland Glassverk og Kistefos-museet, i tillegg til søsterkirkene på Gran som ble bygd på 1100-og 1200-tallet.

Hadeland Reiseliv driver også den nyopprettede reiselivsorganisasjonen Ringerike Reiseliv i Buskerud, som dekker kommunene Hole og Ringerike.

I februar i år ble Ida Rosenvinge ansatt som reiselivsleder i Ringerike, etter at hun gikk fra jobben som produktsjef i Color Line.

Nå som veteranen Tom Furuholt i DFDS også er ansatt, håper styreleder Ingvald Eid at de to kan bruke sitt nettverk til å kanaliserer flere fergeturister fra Danmark og Tyskland til Hadeland og Ringerike.

De to organisasjonene har et totaltbudsjett på ca 3,8 millioner kroner i år, hvorav rundt 10 prosent er offentlige midler fra kommuner, fylkeskommuner og regionråd.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: