Thai Airways slo på stortromma i Oslo

festbilde06

Tre dager etter at den første flymaskinen fra Thai Airways landet på Gardermoen, var det tid for fest med hundrevis av inviterte på utestedet Ballroom i Oslo.

SE BILDER FRA FESTEN

Og festen ble slik bare thaier kan lage den, med masse lys, musikk, røyk, blomster og dansene vakre kvinner og menn kledt opp i fantastiske kostymer.

Etter 30 år med salgskontor i Norge, ønsket Thai Airways å markere at man nå hadde fått den første direkteruten og forent den tropiske solens land med midnattsolens rike.

festbilde03

Solveig Skauan (t.v), honorær konsul for Thailand i Norge, hygget seg sammen med Hilde Hirai i Thai Airways under lanseringsfesten på Ballroom.

Hilde Hirai, som leder Thai Airways i Norge og som har jobbet for selskapet i 26 år, var svært beveget under sermonien.

– Jeg felte en liten tåre da flyet lettet fra Gardermoen, men her på festen gråt jeg som en unge da showet var på sitt mest intense, sier Hilde Hirai til Reiselivsnytt.

 

Hun har jobbet hardt i mange år for atThai Airways skal etablere en direkterute fra Norge. Nå flyr de fem ganger i uken.

Foruten thailandsk mat og masse drikke, delte flyselskapet ut to reiser til Thailand. Hovedpremien, en reise for to i Thai Airways Royal Silk Class, vant Annie Korsmo, salgsdirektør ved Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo.

FØLG LENKEN OG SE FLERE BILDER FRA FESTEN

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: