Aftenposten Reise kåret til årets nisjenettsted

aftenpostenreiseReiseredaksjonen til Aftenposten.no vant prisen for beste nisjenettsted under en prisutdeling på konferansen Nordiske Mediedager i Bergen.

Aftenposten.no har hatt en bevisst redaksjonell satsing på reise de siste årene, og dette bærer nå frukter.

Foruten reisereportasjer og reiselivsnyheter, har nettstedet bygget opp en reisetipstjeneste for leserne som omfatter over 3000 tips. Nettstedet tilbyr også 325 minireiseguider til byer og populære feriedestinasjoner, og guidene kan skrives ut og tas med på reise.

Det siste året har redaksjonen laget et ukentlig nyhetsbrev, og veksten av abonnenter har vært enorm, og nærmer seg nå snart 20 000.

Reiseseksjonen har også inngått samarbeid med Utenriksdepartementet om publisering av reiseråd, man har utviklet en tjeneste som informerer om flyforsinkelser og man tilbyr en rekke kalkulatortjenester som man kan få bruk for før og under en reise.

(Til opplysning: Undertegnede som lager denne reiselivsbloggen, jobber for tiden i et tidsbegrenset engasjement for Aftenposten Reise og jobbet før dette som reiselivsjournalist i Dagbladet.no)

Reklamer

Én kommentar

  1. […] Reise Aftenposten er regnet som en av avisene som har lyktes med sin “reise satsning” og vant kåring for beste nisjested under mediedagene.  Her finner du reisetips fra leserene og flere andre “reise […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: