Siste frist å melde seg på Reiselivskonferansen 2009

For femte gang arrangerer rederiet Color Line sin årlige reiselivskonferanse. Årets konferanse er mellom 11. og 13. mai om bord på Color Magic som seiler mellom Oslo og Kiel i Tyskland.

– Vi nærmer oss 200 påmeldte deltakere og er godt fornøyd med det. Vi vet også at flere kommer til å melde seg på utover uken, sier prosjektansvarlig for konferansen, Mona Nomme til Reiselivsnytt.

Siste frist for å melde seg på er fredag 8. mai klokken 12.00.

Hotelleier Petter Stordalen og reiselivsinvestoren Erik Berg åpner årets konferanse med hver sitt foredrag. De to skal tenke litt høyt om sine egne investeringer og forventninger til samspillet mellom myndigheter og reiselivsnæringen, i forhold til fremtidig økt lønnsomhet.

Et av de andre hovedtemaene på konferansen vil handle om bruk av internett og andre digitale kanaler for å kommunisere med kunder, enten før, under eller etter bestilling av reiseprodukter.

Rundreiseturisme, nasjonale turistveger, norsk mat og turisme og diskusjon om hvordan bruke arrangementer som ski-VM i 2011 og Munch-jubileet i 2013 i turistsammenheng, er også temaer for konferansen.

Flere ledere i norske reiselivsbedrifter vil holde foredrag, i tillegg til at det blir mulighet til å møte andre reiselivsaktører under de to dagene konferansen varer.

Last ned og studer hele programmet.

Konferansen koster 4200 kroner pr person, noe som dekker lugar, mat og foredragene.

Medarrangører er avisen VG, Innovasjon Norge, Forum for Reiseliv, NHO Reiseliv, Norges Bondelag og Forum for Kultur og Næringsliv.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: