Restplass.no rundet 30 millioner i omsetning

Jason Richard Eckhoff som startet Restplass.no, har nådd en ny milepæl. Nå har selskapet han grunnla passert 30 millioner kroner i omsetning i løpet av et regnskapsår, og marginen i selskapet er svært sterk sammenlignet med andre reiselivsbedrifter.

I fjor endte omsetningen på 31,7 millioner kroner, en økning på 12,6 millioner kroner sammenlignet med det foregående regnskapsåret.

Mer imponerende er kanskje at Eckhoff har maktet å holde lønnskostnadene i sjakk, noe som slår rett ut på bunnlinjen. Resultatet endte på fem millioner kroner i fjor, en forbedring på 3,2 millioner kroner.

Siden 2003, da selskapet for første gang leverte plussresultat etter tre tøffe oppstartsår, har Restplass.no et akkumulert resultat på 17,3 millioner kroner.

Selskapet har ikke gjeld, men en egenkapital på nesten 19 millioner kroner. Med over 12 millioner kroner på bankbok har Restplass.no brukt årets første måneder til å markere seg med annonsering i mange mediekanaler, i et forsøk på å kapre markedsandeler i et turbulent feriemarked.

Driftsmarginen i 2008 var på 11,4 prosent, noe som nesten er en dobling fra foregående år. Likevel har gjennomsnittlig driftsmargin siden 2003 ligget på 16,7 prosent, så sånn sett var 2008 litt under normalen.

38 år gamle Jason R. Eckhoff er største eier i Restplass.no, mens TV 2 Invest AS er den andre store eieren i reisebyrået.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: