Choice blir hotellpartner for ski-VM i Oslo

Hotellkjeden Choice har sikret seg en hovedhotellavtale med Ski-VM 2011 AS. VM-arrangøren trenger inntil 5000 rom i døgnet under selve konkurransen til utøvere, deres støtteapparat, FIS-personell, media og arrangementgjester.

– Choice vil være vår prefererte partner når det gjelder overnatting, men vi vil også inngå samarbeid med hotelleverandør til, sier Åsne Havnelid, direktør for Ski-VM 2011 AS til Reiselivsnytt.

havnelid01

VALGTE CHOICE: Åsne Havnelid leder arbeidet med å arrangere VM i Oslo. Foto: SKI-VM 2011

Choice mener deres verdier passer godt med det internasjonale skiarrangementet, og ønsker å fremheve disse i sin kommunikasjon med utøvere og publikum før og under konkurransene, skriver selskapet i en pressemelding.

Flytog-sjef Linda Bernander Silseth sitter i styret for Ski-VM og er samtidig gift med Choice-direktør Torgeir Silseth, men Havnelid sier hotellavtalen ikke er avgjort av styret.

– Vi har hele veien jobbet tett med styret og orientert dem om prosessen, men det er administrasjonen i Ski-VM 2011 AS som har forhandet frem avtalen og fattet beslutningen om å samarbeide med Choice, sier Havnelid.

På spørsmål om Linda Bernander Silseth har fratrådt styret når hotellavtalen har vært behandlet, svarer Havnelid at hun ikke husker, men må sjekke styreprotokollen.

– Men, det er som sagt administrasjonen som har forhandlet frem avtalen og besluttet å velge Choice, sier Havnelid.

Hun ønsker ikke å si noe om avtalens verdi.

Ski-VM 2011 mener Choice kan lære organisasjonen deres mye om vertskapsrollen, og det å håndtere gjester på en god måte. I tillegg har Choice vist at de opptatt miljøet, helse, godt kosthold og trening, både for deres kunder og ansatte, noe som også er viktig momenter rundt et idrettsarrangement.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: