Scandic lanserte eksklusiv guidebok

scandictimeout021

BOKUTGIVERE: Salgsdirektør Mark Phillips (t.v) fra Time Out var i Oslo og markedsførte boken 1000 Things To Do When Staying At Scandic, sammen med hotelldirektør Geir Lundkvist i Scandic Hotels.

 

Hotellkjeden Scandic har inngått et samarbeid med Time Out, mest kjent for sine utelivsmagasiner.

En bok som gir deg 1000 ferietips i de landene Scandic har hoteller, kan nå kjøpes på fem forskjellige språk i ni land. Og boken står ikke tilbake for mange av de forskjellige guidebøkene som finnes på markedet fra andre utgivere.

– Vi har god erfaring med å lage guider, ikke bare magasiner, sier salgsdirektør Mark Phillips i Time Out til Reiselivsnytt.

Hans forlag Time Out har gitt ut 105 forskjellige guider for byer verden over. I tillegg kommer magasinet Time Out i 30 forskjellige utgaver i 23 land.

Boken 1000 Things To Do When Staying At Scandic ble lansert Scand ic Edderkoppen i Oslo med flere hundre gjester. Boken trykkes i 70 000 eksemplarer, hvorav 19 000 er på engelsk, 7000 er på dansk, norsk og finsk, mens resten av opplaget er i en svensk versjon.

scandictimeout04

En av de som fikk et eksemplar av boken under lanseringen var MPG-vert, Per Sundnes. Han har et nært forhold til Time Out.

– For meg er Time Out som en bibel. Når jeg reiser til London, New York eller Barcelona er det første jeg kjøper en lokal utgave av magasinet til Time Out. Da vet jeg hva som skjer i byen og hvor de hotteste klubbene og restaurantene den uka er, sier Sundnes.

Han bodde fire år i London, der Time Out så dagens lys i 1968, og sier han lærte mye om byen og hva den hadde å by på takket være Time Out.

VG Nett har også skrevet en sak om den nye boken til Scandic.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: