Redaktøren overtok Zine Travel

Zine Travel sliter økonomisk og holdes i live takket være lån. Utgiverselskapet håper likevel på fortsatt drift og redaktør Torild Moland Krogsrud har økt sin aksjeandel og kontrollerer nå selskapet alene.

Ronny Frimann, som var med å starte bladet, hadde opprinnelig en eierandel på 65 prosent. Det fremkommer i årberetningene til selskapet.

Zine Travel leverte et årsresultat på minus 184 000 kroner i fjor, men det er betydelig bedre enn i 2006. Da pådro selskapet seg et underskudd på 2,6 millioner kroner. Resulatet for 1. halvår i år skal vise et svakt overskudd.

Egenkapitalen var tapt allerede i fjor og er fortsatt negativ. Selskapet har likevel fått på plass en avtale med banken om å låne en halv million kroner, samt at en emisjonsavtale kan innbringe én million kroner på sikt.

Zine Travel AS utgir 10 utgaver av hovedbladet årlig, samt bladet Bryllupsreiser to ganger i året og et spesialmagasin kalt Canary Living. Hovedinntektskilden er annonsesalg heter det i årsberetningen.

Selskapet oppgir ikke hvor mange blader de selger og de deltar heller ikke i Synovates leserundersøkelse, som de andre reisebladene i Norge gjør. Zine Travel har et samarbeid med Microsoft og leverer innhold til nettportalen MSN.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: