Nett-gründer trykker penger

37 år gamle Lars Christer Palmgren sitter igjen med 50 øre for hver krone hans heleide selskap Hotell.no AS omsetter. Mannen som sikret seg internettdomenet www.hotell.no, selger hotellannonser på sin nettside og sørger for at tusenvis av hotellrom i Norge og utlandet fylles opp.

På selskapets egne nettsider opplyses det at Hotell.no har rundt 230 000 besøkende hver måned.

Trafikken til nettsiden gir klingende mynt i kassen. I fjor endte omsetningen 20 millioner kroner og resultatet før skatt var på utrolige 10 millioner. Og det er ikke salg av eiendommer eller aksjer som gjør at resultatet er så bra. Palmgren kunne året før vise til en driftsmargin på 57 prosent av en omsetning på 15,8 millioner kroner.

Selskapet så dagens lys i november 2005 og allerede etter noen måneders drift kunne han vise til et overskudd på 620 000 kroner av en omsetning på knapt 1,5 millioner. De siste to årene har Palmgren overført 12,8 millioner kroner i utbytte til sitt investeringsselskap Pim Pim AS. I tillegg til utbytte bevilget 37-åringen seg i overkant av en halv million kroner i lønn, i tillegg til at han hevet et utbytte på 700 000 kroner fra investeringsselskapet sitt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: