Nærmer seg 20 millioner

Reisebyrået Restplass No AS fikk en formidabel økning i omsetningen i fjor, men sliter med lavere marginer. Selskapet, som er eid av blant annet daglig leder Jason Richard Eckhoff og TV 2 Invest AS, fikk en totalomseting på 19,1 millioner i 2007. Det er den høyeste omsetning selskapet har registrert siden det ble etablert ved årtusenskiftet.

Året før, i 2006 falt omsetningen fra 13,3 millioner til 11,9, men nå er det altså vekst å spore i regnskapene igjen. Resultat før skatt ble på 1,8 millioner kroner, noe som er langt lavere enn tidligere år. Driftsmarginen var dermed på 6,9 prosent. Tidligere år har selskapet presentert marginer på 38, 26 og 12 prosent. Eierne tok ikke ut utbytte i fjor.

Selskapet er godt lastet med verdier og har en bokført egenkapital på 20,5 millioner kroner. Restplass No AS står bokført med 7,3 millioner kroner på bankkontoen og har knapt langsiktig gjeld.

Daglig leder, styreleder og eier i Restplass.no, Jason Richard Eckhoff, tok ut 897 000 kroner i lønn og andre ytelser i 2007. Dette er 144 000 kroner mer enn året før, eller en økning på 19 prosent.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: