Blir ikke ferdig i tide

Åpningen av Ansgar Hotell i Oslo, som fikk mye medieoppmerksomhet fordi utenlandske arbeidere ved hotellet fikk for lav lønn i forhold til byggebransjens tarifflønninger, blir kraftig forsinket.

Hotellet skulle egentlig åpnet sine dører for gjester 1. august i år, men denne tidsplanen sprekker. Ingen vet helt når de første gjestene kan sjekke inn, men ifølge nettstedet E24 blir hotellet neppe ferdig før nyttår.

– Hotellet kommer til å bli forsinket og det kommer til å koste noe mer penger enn planlagt. Jeg tror det kommer til å bli neste år før det er ferdig. Da snakker jeg om første halvdel av 2009, sier hotellutvikler Petter Stordalen til E24.

Det er ikke Choice Hotels og Petter Stordalen som bygger hotellet, men de skal leie hotellet av byggherren og drifte det under Choice sitt varemerke når det åpner.

Det er selskapet Real Invest Holdning som står som byggherre og Engra Norge som fungerer som entrepenør. De selskapene må også svare for eventuelle juridiske problemstillingene rundt arbeidsforholdene som ble avdekket av Arbeidstilsynet i mai i år.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: